Gick ut på fb denna morgonen som väldigt många andra mornar. Varje gång jag är ute så ser man väldigt ofta det samhället har gjort emot ungdomar och vuxna. Jo samhället har gjort så att ingen känner sig perfekt som man är. Man ska alltid ha snygga kläder, se snygg ut, och ha ett stort socialt umgänge, bra jobb med bra lön. Åka på den där fina semestern. Spendera tid med partnern som ingen annan kan. Alltid vara glad och positiv. fy skam den som har de dåligt eller är deprimerad en period. Då är man inte normal fy nej. Även lägga ut bilder på allt man gör hela tiden och statusar för att vara bättre än den andre. Sen får vi ju inte glömma denna jättetrenden hela jädra Sverige och många andra delar av världen fått dille på. Att man ska vara så himlans tränad och superfit. Annars duger du inte. Det har flugit in som en storm. Dieter och träningstips helt plötsligt ska alla människor gå ner i vikt och se ut som alla andra. Självklart finns det sund träning men den som går till överdrift är inte sund.
Många säger att nej men så är det inte, och självklart finns det jättefina människor som inte dömer andra. Men vi behöver inte se reklamblad på en supertränad och super retuscherad kropp av en människa vart vi än går.  Mät din mat hit och dit. Ju mer vi håller på med utseende fixering desto mer säger vi till alla barn att de inte duger som de är. Om en mamma och pappa sitter och petar i maten men säger att ungen ska äta allt och gärna godis på helger. Så blir det en väldigt skev bild till ungarna. För barn tar efter mer än vi tror. Sen alla reklamblad på alla prylar man ska ha för att va med i de senaste, kom igen vi behöver inte uppgradera oss varenda halvår med teknik. Inte när saker duger som det är.
Det är skrämmande hur det här har blivit världsproblem när det sitter folk utan hem och trygghet. När det finns barn som är uppvuxna på gatorna. Djur som blir torterade av psykopater. Tjejer och killar som blir kidnappade som barn och utsatta för sexuella tjänster. Och massa samhällsfrågor till. Det är våra problem, inte hurvida håret ligger på morgonen. Eller att du inte har en ny tröja varje månad.  Jag önskar att människor snart öppnar ögonen för att dom duger som de är...och att man inte behöver göra om sig.
Människan tänker ofta på allt den vill ha, men vi glömmer väldigt ofta det vi redan har.
Du är redan perfekt hur du än ser ut ;)

Bild:google